Introductie

Introductie

Zoek je een strak en tijdloos whiteboard voor op kantoor of om thuis mee te werken, dan is het Unframed Whiteboard van Smit Visual een geschikte keuze. Een whiteboard zonder frame is modern doordat het een tijdloos ontwerp heeft. En omdat er geen frame omheen zit is het daarnaast ook mogelijk om meerdere borden tegen elkaar te hangen met een minimale naad.

Oppervlak

Oppervlak

Gelakt stalen whiteboard

5 jaar garantie op schrijven/wissen

  • Magneethoudend
  • Strak oppervlak
  • Brandwerend
Strakke rand

Strakke rand

Dit oersterke whiteboard is slechts 3 mm dik, wat het ultrastrakke design aan de wand extra benadrukt. Tegelijkertijd is het materiaal stug en onbreekbaar. De zwarte zijkant geeft een fraai contrast met de witte voorzijde.

Horizontaal en verticaal hangen

Horizontaal en verticaal hangen

De eenvoudige ophangset die met het whiteboard meegeleverd wordt, maakt het mogelijk om zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Met behulp van voorgetekende boortemplates kun je de boorgaten exact op de juiste plek aanbrengen zonder opmeten. De haken die je aan de muur bevestigd kun je met behulp van ovale gaten nog enkele millimeters bijstellen. Het whiteboard wordt over de haken gehangen en op verschillende plekken door middel van magneten tegen muur gehouden. Daardoor kan het whiteboard niet wiebelen of verschuiven. Het template maakt koppelen van meerdere panelen net zo makkelijk.

Afmetingen

Afmetingen

Het Unframed Whiteboard is verkrijgbaar in 3 formaten:
98 x 98 cm
98 x 148 cm
98 x 198 cm

Maatwerk

Maatwerk frameloze whiteboards vormen onderdeel van ons eigen productmerk Chameleon Writing. Kijk op chameleonwriting.nl voor het complete productpakket.

Offerte aanvragen

Voor een specifieke aanvraag op basis van bovenstaande informatie kunt u uw offerte aanvragen.

This site is registered on wpml.org as a development site.