Stabiliteit als vertrekpunt

Mobiele Borden

Wat zijn de drie allerbelangrijkste eisen aan een verplaatsbaar of verrijdbaar whiteboard of prikbord? Stabiliteit, stabiliteit en stabiliteit! Bij de ontwikkeling van nieuwe producten is dit het vertrekpunt én het uitgangspunt.

Kantelbord

Kantelbord

‘Solid as a rock!’ Vergelijk ons kantelbord gerust met welk ander vergelijkbaar product. Smit Visual kantelborden zijn ontworpen voor professioneel dagelijks gebruik, voornamelijk in educatieve instellingen.

Het kantelbord is standaard verkrijgbaar in 8 maten tussen 90×120 cm en 120×220 cm.

Roteerbaar driekant bord

Roteerbaar driekant bord

Dit bord is bij uitstek geschikt voor productie omgevingen: het product neemt weinig ruimte in beslag en biedt veel schrijfoppervlak. De drie beschrijfbare zijdes kunnen 360° rondgedraaid worden. De robuuste ronde voetplaat zorgt voor voldoende stabiliteit.

Smit Visual Mobiel whiteboard

Smit Visual Mobiel whiteboard

Dubbelzijdig beschrijfbaar whiteboard op een frame met 4 vergrendelbare wielen. Het simpele design maakt het geheel stevig en tegelijkertijd licht van gewicht. Verkrijgbaar in 2 maten: 75x180cm en 120×180 cm.

Workboard

Workboard

Het stijlvolle broertje van Smit Visual mobiel whiteboard is het Workboard. Dit dubbelzijdige whiteboard is vanuit klantbehoefte ontworpen voor visuele communicatie. Gebruik het Workboard voor scrumsessies of andere vormen van agile werken, planningen, taaklijsten, brainstormsessies of voor het houden van workshops.

Offerte aanvragen

Voor een specifieke aanvraag op basis van bovenstaande informatie kunt u uw offerte aanvragen.

This site is registered on wpml.org as a development site.