Introductie

Introductie

Klantspecifieke bedrukkingen op elk formaat whiteboard. Lever uw ontwerp aan en wij zetten het om in een full-colour, magneethoudend bedrukt bord met diepe kleuren. Van een oplage van één whiteboard met unieke scrum bedrukking voor een MKB bedrijf tot een serie van honderden planborden met logo van een multinational, wij staan in de startblokken om snel te leveren.

Oppervlak specificaties

Oppervlak specificaties

Smit Visual maakt gebruik van een sublimatie techniek. Hierbij wordt drukinkt in het whiteboard oppervlak ingebakken voor een slijtvast resultaat zonder vervaging of verkleuring. Ons sublimatiestaal heeft bovendien bijna dezelfde eigenschappen als emaille, het is zo glad dat schrijfinkt geen kans heeft om zich in poriën op te hopen.

Sublimatiestaal

1 jaar garantie op schrijven/wissen

  • Full colour
  • Strak oppervlak
  • krasvaste bedrukking
  • Magneethoudend
  • Brandwerend
Eigen ontwerp

Eigen ontwerp

Voor ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingen wereldwijd vormen whiteboards de basis voor visual management. Ze brengen structuur en transparantie in de organisatie. Vaak heeft een onderneming, afdeling of team zo’n eigen manier van werken dat één standaard geproduceerde voorbedrukking niet werkt voor universeel gebruik. Een medisch team heeft een hele andere planning dan een docententeam. Een whiteboard met gepersonaliseerde print biedt daarom uitkomst.

Profielen

Profielen

Softline 8 mm aluminium

Elegant smal whiteboard
Meest verkochte product
Stevige kern

Softline 8 mm zwart

Nieuw:
Zwart softline profiel
Zwarte hoekstukken

Bestelproces

Bestelproces, aanleverspecificaties en sjablonen

Smit Visual maakt bestellen makkelijk. Ontwerpen kunnen per mail toegestuurd worden aan info@smit-visual. Een ruwe schets kan al voldoende zijn. Onze grafische afdeling zet dit om in een drukbestand . U kunt ook zelf een drukbestand aanleveren, waarvoor we InDesign sjablonen beschikbaar stellen. Download hieronder de aanleverspecificaties en sjablonen.

Afmetingen

Afmetingen

Voor veel klanten produceren we schrijfborden die afwijken van de standaard maten. Doordat ons gehele machinepark in onze eigen productiehallen in Geldrop staan, is het voor ons net zo makkelijk om een bord van 102,5 x 204 cm te produceren als een bord van 100x200 cm.

Groot, Groter, Grootst

Standaard afmetingen

Voor klanten die kiezen voor gemak hebben we een standaard assortiment met vaste maten. Download hier onze product catalogus voor alle standaard formaten bedrukte whiteboards van Smit Visual.

Offerte aanvragen

Voor een specifieke aanvraag op basis van bovenstaande informatie kunt u uw offerte aanvragen.

This site is registered on wpml.org as a development site.