we make it visible

Home - Nieuwsberichten - “Maak kennis met het nieuwe Smit Visual”

Overzicht

“Maak kennis met het nieuwe Smit Visual”

We leven in een tijd waarin de ontwikkelingen op het gebied van (interactieve) projectie zich in een rap tempo uitbreidden. Als Nederlandse producent van visuele presentatie- en communicatiemiddelen, helpt Smit Visual u in het tot leven brengen van uw boodschap. Dit willen we graag met u delen op de NOT 2017 (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) en de ISE 2017 (Integrated Systems Europe).

NOT 2017

Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari staat voor Smit Visual de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) 2017 op het programma. Onder het motto; “Size matters” presenteren wij u grootformaat projectie. Hiermee bieden wij all-in-one projectiebundels met 100″ projectieoppervlak, alle benodigde accessoires en zeer interessante garantievoorwaarden. Dit alles tegen aantrekkelijke bundelprijzen.

Voor een passende oplossing ontmoeten we u graag op onze stand in hal 11: 11.D072.

Alvast registreren voor een gratis bezoek aan de NOT 2017? Dit is mogelijk via onderstaande link.

3

ISE 2017

In februari is het voor Focus Touch van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 februari tijd voor de ISE (Intergrated Systems Europe) 2017, de grootste AV en systeemintegratie beurs ter wereld.

We focussen ons hier op een grote nieuwkomer binnen het Focus Touch productpakket. Wát dit precies gaat zijn komt u te weten als u een bezoekje brengt op onze stand.

We maken graag tijd voor u om het gesprek met u aan te gaan over de innovaties binnen én buiten het Focus Touch productpakket.

We ontvangen u graag op onze stand 14-M286.

Middels onderstaande link kunt u zich vast gratis registreren voor een bezoek aan ISE 2017.

https://registration.n200.com/survey/0hlzs6anfdarp

Registratiecode: 707172

Maak kennis met het nieuwe Smit Visual waarin wij graag laten zien waarom wij uw aangewezen partner zijn.