we make it visible

Home - Nieuwsberichten - Mix & match met Shapes prikborden

Overzicht

Work wall solutions

Mix & match met Shapes prikborden

Mix en match je werkruimte met onze Shapes prikborden en maak van iedere kamer een moderne en functionele werkruimte. Deze eigentijdse prikborden zijn onbeperkt te combineren en zorgen voor een stijlvolle inrichting waar vormgeving en functionaliteit samenkomen. De kleuren van de prikborden kunt u afstemmen op de bekleding van uw zitmeubilair en overige kantooraccessoires. De Shapes prikborden zijn uitgevoerd met een bulletin oppervlak in een natuurlijke structuur. De prikborden zijn geschikt voor intensief gebruik en zijn kleur- en slijtvast. Combineer de Shapes en maak de leukste creaties. De prikborden zijn in verschillende vormen leverbaar: rond, zeshoekig, golf en puzzel en verkrijgbaar in 5 kleuren.

Combineer Shapes prikborden met een bedrukt whiteboard of gekleurd glasbord

De shape prikborden zijn goed te combineren met bedrukte whiteboards en gekleurde glasborden. We bedrukken whiteboarden met uw tekst, logo en iedere gewenste afbeelding die naadloos aansluit bij de gekleurde shapes.
De shape prikborden zijn ook prima te combineren met gekleurde glasborden. Deze borden zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar zodat u naar hartenlust kunt combineren met de shapes. De glasborden zijn beschrijfbaar, magnetisch en droog uitwisbaar.

Multifunctionele werkwanden: bijzonder functioneel

Een werkwand bestaat uit (bedrukte) whiteboard panelen, gecombineerd met prikbord, glasbord of projectiebord. We maken voor u in ieder formaat complete multifunctionele werkwanden waarop u kunt schrijven, documenten prikken en magneten bevestigen. Door het grote formaat en de combinatie van verschillende materialen en kleuren ontstaat een fraai en bijzonder functioneel geheel. De wandpanelen worden in eigen fabriek gemaakt en bij u op locatie gemonteerd. Kwaliteit van eigen bodem voor jarenlang gebruik.

Maak uw werkwand interactief !

We integreren in uw werkwand een interactief projectiebord waarop u kunt projecteren met een beamer. U kunt het beeld op projectiebord bedienen met uw vinger zoals u gewend bent met smartphone of tablet. Voeg met uw marker aantekening toe op het geprojecteerde beeld. De ideale combinatie voor het geven van een presentatie of om te samenwerken met uw collega’s. Voor ieder bedrijf, school of organisatie. Met de interactieve werkwanden van Smit Visual wordt presenteren leuker en het geeft u de uitstraling die u verdiend.

Advies op maat

We helpen u graag verder met alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van functionele kantoorinrichting. We luisteren graag naar uw creatieve ideeën en zetten deze om in maatwerk oplossingen. Smit Visual is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van presentatiemiddelen voor onderneming en onderwijs. Onze vakspecialisten zijn gevestigd door heel Nederland. Voor betaalbare oplossingen zonder gedoe!

Visueel management

24.09.2015

Visualiseren is de kern van een compleet nieuw productpakket; Visual Management. Bedrijven zijn continue bezig processen te optimaliseren. Met behulp van Visual management visualiseer je de status van deze projecten daar waar dit het meeste effect heeft; op de werkvloer.

Lees verder