we make it visible

Home - Nieuwsberichten - Actief antibacterieel en antiviraal whiteboard oppervlak

Overzicht

Actief antibacterieel en antiviraal whiteboard oppervlak

Whiteboards zijn (als het goed is) echte gebruiksproducten op kantoren, in ziekenhuizen, scholen etc.. Hygiëne is dan ook erg belangrijk, zeker in deze tijd. Kies daarom juist nu voor whiteboards met Extra Hygiënisch Emaille. Dit unieke whiteboard oppervlak heeft een actief bestrijdende werking tegen bacteriën en virussen, waaronder het huidige Corona virus.

Doodt 99% van virussen op het oppervlak in 12 uur (inclusief SARS-CoV-2 Corona virus)

De toevoeging van zilvermicrodeeltjes zorgt voor de actieve werking van het whiteboard. Het oppervlak is onafhankelijk getest volgens de normen ISO 22196-2011 en ISO 21702 -2019* met resultaten van 99% eliminatie van bacteriën binnen 24 uur. En ook al kunnen virussen als SARS CoV-2 (Corona) niet lang buiten ons lichaam overleven, wijzen de tests uit dat 99% van de aanwezige virussen op het oppervlak binnen 12 uur actief geëlimineerd zijn.

Welke whiteboards hebben dit unieke oppervlak?

Smit Visual heeft een standaardassortiment samengesteld waar het Extra Hygiënisch Emaille in is verwerkt. Het whiteboard in de afbeelding hieronder vind je in meerdere maten hier. Maar het belangrijkste voor dealers om te weten: bijna elk Smit Visual of Chameleon whiteboard kan op verzoek uitgevoerd worden met Extra Hygiënisch Emaille. Neem daarvoor vooral contact met ons op.