we make it visible

Home - Nieuw: Smit Visual Workboard

Nieuw: Smit Visual Workboard

Samenwerken in 2021
Bij Smit Visual zijn we ervan overtuigd dat fysiek samenwerken in 2021 gewoon weer mogelijk wordt. In eerste instantie misschien nog met transparante scheidingsschermen, maar later in het jaar op de manier zoals we gewend waren. Om de beste resultaten uit beide situaties te halen, introduceren we het Workboard.

Wendbaar en agile
Het Smit Visual Workboard is een whiteboard dat speciaal gemaakt is voor organisaties en instellingen die gebruik maken van Visueel management werkvormen zoals Agile, scrum, lean of andere vormen. Maar ook voor afdelingen die werken met planningen, taaklijsten of brainstormsessies.

In open kantoren en klaslokalen staan werkplekken en bureaus vaak in de ruimte. Geheel in lijn met de toepassingsvormen als Agile en Lean is het Workboard wendbaar en flexibel inzetbaar. Gebruik deze whiteboards bij alle bureaublokken of creëer in een handomdraai een stand-up meeting met meerdere borden als scheiding in de ruimte.

Meerdere borden zijn compact in elkaar te rijden om op te bergen.
door verhoging in de voet zijn onderstellen haaks in elkaar te rijden waardoor je hoekopstellingen kunt maken.

Transparante hygiëneschermen
Zolang er Corona maatregelen van kracht zijn, is er behoefte aan transparante scheidingen om medewerkers, klanten of studenten veilig in een ruimte te kunnen laten zijn. . Het Workboard heeft een schermhoogte die past bij de gemiddelde bureau hoogte. De uitvoering met transparant acrylglas doet uitstekend dienst als scheidingsscherm om samenwerken op kantoor veilig te maken. En niet alleen op kantoor, ook in de Horeca en bijvoorbeeld op scholen helpt het Smit Visual Workboard aan een veiligere situatie.

Oppervlak optiesEmailleGelakt staalAcrylglas
Garantie oppervlakLevenslang2 jaargeen
Afmetingen scherm120x150cm120x150cm120x150cm
FramemateriaalStaalStaalStaal
WielenKwaliteitswielen voor alle ondergrondenKwaliteitswielen voor alle ondergrondenKwaliteitswielen voor alle ondergronden
MontageZeer eenvoudigZeer eenvoudigZeer eenvoudig