we make it visible

Home - Nieuw: Extra Hygiënisch Emaille

Nieuw: Extra Hygiënisch Emaille

Organisaties halen langzaam maar zeker hun medewerkers terug naar kantoor. Maar hoe zorg je voor een omgeving waar medewerkers optimaal kunnen samenwerken en zich tegelijkertijd veilig voelen? Zeker in omgevingen als ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria, scholen en openbare werkplekken is hygiëne van groot belang. Een product dat actief bijdraagt aan een hygiënische omgeving kan hier meerwaarde bieden. 

Smit visual introduceert een nieuw whiteboard oppervlak met Extra Hygienisch Emaille.

Anti-microbieel- en viraal en ontworpen voor eliminatie van 99% van de bacteriën en virussen in 24 uur.

De nieuwe technologie van het Extra Hygiënisch Emaille tilt het whiteboard oppervlak naar een hoger niveau wat betreft hygiëne. De toevoeging van zilvermicrodeeltjes zorgt voor een antimicrobieel oppervlak dat schoon en bacterievrij blijft. Ons antimicrobiële oppervlak is getest volgens de norm ISO 22196 met resultaten van 99% eliminatie van bacteriën binnen 24 uur.

Anti-virale werking

De fabrikant van het zilver in Extra Hygienisch Emaille heeft tests uitgevoerd met gecertificeerde labs en geconcludeerd dat verschillende producten die het zilver bevatten, tevens effectief werken tegen virussen (waaronder het huidige Corona virus SARS-CoV-2). Uit deze test is gebleken dat de werking op virussen exact hetzelfde als op bacteriën, namelijk 99% eliminatie in 24 uur.

Je herkent het Extra Hygienisch Emaille aan het schildje. Hieronder zie je in welke bestaande producten we het Extra Hygienisch Emaille hebben toegevoegd. Vraag ons naar het marketingpakket met afbeeldingen, logoschildje, teksten en specsheets.

Whiteboard

Scheidingswand

Scheidingsscherm