we make it visible

Home - Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Wij bieden maatwerk oplossingen door eigen flexibele productie maken wij prik, schrijf of projectieborden voor u op maat. Voor iedere ruimte of toepassing kunt u bij ons terecht. Voor optimale integratie van uw inrichting en presentatie oplossingen. We maken wandsystemen of panelen naar elke specificatie. We combineren maten, vormen, materialen en kleuren voor bedrijf, school en interieurinrichters.

Ruime keuze

Wij bieden een keur aan geëmailleerde en gelakt stalen schrijfoppervlakken in verschillende kleuren en voor verschillende toepassingen. Email schrijfoppervlakken zijn geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Op onze emaille borden krijgt u 25 jaar garantie en de borden zijn uitermate geschikt voor vaste inbouw. Wit email is bekend van standaard schrijfborden, maar we passen ook vaak krijtgroen en grijs toe. Wilt u een andere kleur of een afbeelding op uw whiteboard? Dan maken we dit voor u. We bedrukken met een speciale duurzame techniek uw tekst, afbeelding, logo en maken uw custom plan- of verbeterbord. Decoratief en functioneel.

Prikborden_collage totaal_RGB

Beschrijfbare projectieborden

Projecteren en schrijven op dezelfde oppervlakte met projectieborden van Smit Visual. Deze speciale whiteboards zijn gemaakt voor hoogwaardige projectie met een beamer waar u tegelijkertijd notities op het beeld kunt schrijven met een marker. Met een interactieve beamer kunt u zelfs met uw vinger aantekening plaatsen.

Afwijkende afmetingen

We leveren een groot assortiment schrijf en prik en glasborden in vele standaard formaten. Zoekt u een bord met een afwijkend formaat? We maken iedere afmeting voor u in eigen fabriek. als los product of als wandpaneel voor het bekleden van grote oppervlaktes. Laat u zich niet beperken in uw ideeën en benut maximaal de mogelijkheden van onze maatwerk oplossingen.

Eigen label

Maatwerk productie is de basis voor private label productie. Smit Visual heeft een jarenlange ervaring in het produceren en leveren van klantspecifieke producten. Door de flexibele productiefaciliteiten zijn wij in staat om uw stempel op onze producten te zetten. De mogelijkheden zijn omvangrijk: u kunt kiezen voor uw eigen merksticker, eigen artikelnummers en labeling. Maar ook eigen verpakking en pakbon behioren tot de opties. Wat dacht u van producten met uw eigen design? OEM-producten geven u de mogelijkheid uw eigen merknaam prominent in de markt te zetten. Informeer naar de mogelijkheden

Partnership in maatwerk oplossingen

We helpen u graag op weg met uw ideeën en ondersteunen u waar mogelijk. Productkennis, logistieke vraagstukken of innovaties. Smit Visual helpt u verder graag verder met uw ideeën en voegen onze kennis voor uw maatwerk oplossingen.