we make it visible

Home - Functioneel inrichten

Functioneel inrichten

Functioneel inrichten

Functioneel inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes is al jaren één van onze specialiteiten. We maken van iedere ruimte een decoratieve en functionele werkomgeving. We combineren verschillende materialen, vormen en kleuren voor uw schrijf-of prikoppervlaktes. Uitgevoerd als los product, complete wand of verplaatsbare scheidingswand. Met de oplossingen van Smit Visual maakt u van iedere ruimte een inspirerende werkomgeving.

Interactieve wandoplossingen

Een werk- of vergaderruimte moet naast representatief ook functioneel zijn. Onze interactieve wandoplossingen zorgen hiervoor. Deel en presenteer eenvoudig uw informatie met uw klant en collega’s. We maken van iedere wand een solide schrijf- en projectie oppervlakte om op te schrijven, notities te bevestigen en interactief te werken. Speciale beamers met vinger touch bediening maken van uw whiteboard een interactief touchscherm waarop u aantekeningen kunt toevoegen. De wandpanelen bestaan uit een combinatie van whiteboard, prikbord of glasbordpanelen, welke bedrukt kunnen worden met tekst, afbeelding en logo. De wandpanelen worden in eigen fabriek op gemaakt op ieder gewenst formaat.

Color your office

Richt uw werkruimte in naar eigen smaak en inzicht. Combineer vormen en kleuren van prik- en schrijfoppervlakken tot een passende combinatie. Gebruik stoffen die ook worden gebruikt voor de bekleding van stoelen en meubilair. Onze inrichtingsconcepten zorgen voor een kleurrijk en decoratief geheel waar inrichting en presentatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten. Er zijn vele kleurcombinaties mogelijk voor de moderne werkkamer, showroom of winkel. De prikborden en scheidingswanden zijn leverbaar in 18 kleuren en diverse stofstructuren in de tinten Accent, Pastel en Intense. Het duurzame prikoppervlak bestaat uit 100% gerecycled textiel en zijn kleurvast en anti-pluis.

Shape your office

De Shapes Pin Panel lijn is een nieuw inrichtingsconcept waar prikborden in eigentijdse vormen en kleuren samengaan in een speels en functioneel geheel. Mix en match je eigen vormen en kleur voor een onderscheidende inrichting van uw kantoor of school. De Shape Pin panels zijn leverbaar in meerdere vormen welke u onderling kunt combineren. En heeft u zelf ideeën over de de inrichting van uw ruimtes, laat het ons weten en we maken het voor u op maat. Functioneel, stijlvol en onderscheidend.

Flex your office

Naast onze vaste oplossingen bieden wij ook oplossingen voor flexibele en tijdelijke inrichting van uw kantoor of winkel. Een combinatie van scheidingswand systemen, flexpanelen en railsystemen zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig uw inrichting kunt aanpassen of verplaatsen bij een wijziging in de bestemming de van werkruimtes. Maar ook voor beurzen en evenementen zijn onze flexsystemen de ideale oplossing.

Functioneel inrichten maatwerk

Naast ons standaard assortiment kunnen wij uw ook afwijkende maten en kleuren voor u maken in eigen fabriek. Informeer naar de mogelijkheden!