we make it visible

Home - Chameleon Writing

Chameleon Writing

Wie zegt dat een Whiteboard rechttoe rechtaan moet zijn? Chameleon Writing combineert de functionaliteit van een Whiteboard met stijlvol interieurdesign. Smit Visual beschikt als eerste en enige Nederlandse producent over de techniek om whiteboard panelen zonder frame te vervaardigen. Dit geeft ons de mogelijkheid om letterlijk elke gewenste vorm uit een whiteboard te snijden. En nog belangrijker: het geeft u de eindeloze creatieve vrijheid het ontwerp aan te passen aan uw eigen visie op interieur.

Design whiteboard zonder frame

Voor de vrije denker

Integreer schrijf- en prikfunctionaliteiten op een volstrekt unieke manier in uw inrichting (of die van uw klant). Het emaille van whiteboards is voor ons het basismateriaal waarmee we elk ontwerp mogelijk kunnen maken.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • een volledige schrijfwand op maat, waarbij meerdere panelen vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Bedenk een unieke uitsnede zoals een skyline.
  • Whiteboard panelen met een zwart afgelakte ronde rand geven een fraai contrast tegen een effen achtergrond. laat ons uw logo uit een van de panelen snijden met een gekleurd vel erachter.
  • verwerk emaille in meubilair, zoals een uniek tafelblad of verwerkt in een kast of een afscheiding.
  • Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk een unieke vorm whiteboard voor uw brainstormruimte. Zelfs een fullcolour opdruk is mogelijk.

Smit Visual daagt u uit om buiten de kaders te denken en ons te verrassen met een uitdagend idee!

Frameloze whiteboards Chameleon Writing Curve frameloze whiteboards Chameleon Writing scholen

Frameloze whiteboards Chameleon Writing uitgesneden beeldscherm Frameloze whiteboards Chameleon Writing projectiebord

Vaste collectie, direct bestellen

Wij hebben een collectie samengesteld van fraaie ontwerpen die u direct kunt bestellen (of opnemen in uw eigen assortiment). Ze zijn met zorg vormgegeven en passen uitstekend in een omgeving die met dezelfde zorg is ingericht.

——-

Speech en Thoughts

Deze twee speelse vormen maken een informatieve of creatieve ruimte helemaal af! Spreek uw gedachten uit in de tekstballon of de denkwolk. Verzamel ideeën van het personeel op deze manier in een kantine of teamkamer. Maar ook in een brainstormruimte zijn deze whiteboards helemaal op hun plek!

 ——-

Round en Six-Square 

De ronde en zeskantige whiteboards zijn onderdeel van een serie, samen met Chameleon Pinning Shapes. Zo worden schrijven en prikken op decoratieve wijze gecombineerd in een unieke constellatie van meerdere ronde of zeshoekige prik- en schrijfborden. Uiteraard komen deze stijlvol gevormde borden ook als enkel designobject tot hun recht.

——-

Sharp 

Frameloos whiteboard met rechte hoeken en wit afgelakte randen. Dit biedt de mogelijkheid één enkel schrijfoppervlak uit te breiden met meerdere borden tot een vrijwel naadloze modulaire schrijfwand.

——-

Curve 

Frameloos whiteboard met ronde hoeken en zwart afgelakte randen. Sfeervol als strak designobject met functionele schrijftoepassing. Eenvoudige verborgen ophang zorgt voor een fraaie afwerking van het geheel.

Bij design hoort kwaliteit

Chameleon Writing panelen hebben standaard een schrijfoppervlak van hoge kwaliteit wit geëmailleerd staal (800˚C). Dit staat garant voor een lange levensduur en maakt de panelen geschikt voor zeer intensief gebruik. Een levenslange garantie op het schrijfoppervlak is hierbij de standaard.
Naast wit emaille behoren schrijfoppervlakken als krijt grijs of groen, projectieoppervlakken of een bedrukt oppervlak tot de mogelijkheden. Al deze schrijfoppervlakken zijn magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar.

Wilt u een van de Chameleon Writing oplossing in uw kantoor, op uw school of gewoon thuis? Neem contact met ons op.

Bekijk de brochure