we make it visible

Home - Chameleon Pinning Shapes

Chameleon Pinning Shapes

Chameleon Pinning Shapes

De kameleon gaat prachtig op in zijn omgeving door zijn kleur aan te passen. Ons nieuwste interieur concept heet daarom Chameleon Pinning Shapes, gebaseerd op prikborden die hun functie laten samensmelten met fraaie inrichting. Combineer deze unieke prikborden tot uw eigen design.

Spelen met kleuren en vormen

Kies uit 15 trendkleuren, zorgvuldig gekozen om te matchen met elk interieur (klik op een productpagina onderaan om de kleuren te zien). Door middel van de zeskantige en ronde vormen maakt u eenvoudig uw eigen opstelling. Met Chameleon Pinning Shapes kiest u bovendien voor kwaliteit aan de wand. De panelen zijn uit één stuk gesneden en dus massief en robuust. De zelfherstellende werking van het materiaal zorgt dat prikgaten vanzelf verdwijnen.

Chameleon Pinning Shapes rond 

 

Chameleon Pinning Shapes met natuurlijke materialen

Het bulletin materiaal van Chameleon Pinning Shapes bestaat volledig uit natuurlijke materialen, waarvan 45% gerecycled. Het basismateriaal van organisch kurk draagt bij aan een natuurlijk uiterlijk van de Shapes. Chameleon Pinning Shapes verbeteren de akoestiek door de geluiddempende eigenschap van het materiaal. Het aantal borden dat u gebruikt heeft direct invloed op de mate van geluiddemping.

U kunt deze Chameleon Pinning Shapes combineren met Chameleon Writing Shapes. Dit zijn dezelfde vormen, maar dan gemaakt van beschrijfbaar Emaille (whiteboard). Zo combineert u prikken en schrijven in één design.

Eenvoudige montage, altijd recht!

Chameleon Pinning Shapes zijn aan de achterzijde voorzien van een magnetisch oppervlak. Door aan de muur de bijgeleverde metalen bevestigingsplaatjes te monteren, zijn de panelen eenvoudig op de millimeter nauwkeurig te hangen.

Wilt u de Chameleon Pinning Shapes bestellen, Ga naar de betreffende productpagina of neem contact met ons op.

zeskantige shapes    

Ronde shapes