we make it visible

Home - Bedrukken borden

Bedrukken borden

Bedrukken borden

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, geplande activiteiten en memo’s. We bedrukken borden met uw bedrijfslogo. U kunt ook zelf een ontwerp maken voor uw eigen whiteboard. We bedrukken whiteboards, prikborden en glasborden in full color in ieder formaat.Voor whiteboards gebruiken wij een speciale techniek waarbij de inkt wordt ingesloten in de toplaag zodat het beter beschermt is tegen krassen en verkleuring (UV-resistent)

Functioneel

Een bedrukt whiteboard is magnetisch en droog uitwisbaar en voor vele toepassingen geschikt. Planborden, landkaarten, plattegronden of borden voor de visualisatie van uw verbeterprocessen, we bedrukken ze voor u. Naast losse borden bedrukken we ook scheidingswanden, liniaturen en grote panelen voor de bekleding van wanden. Uw huisstijl op een bord voor een professionele uitstraling

Decoratief

Naast het bedrukken van functionele borden, kunnen we ook fraaie decoratieve opdrukken maken op speciale aluminium oppervlaktes afgewerkt in een houten baklijst. U heeft keuze uit een van onze standaard prints of u kunt zelf een afbeelding aanleveren. De prints kunnen hoogglans of mat worden bedrukt in een excellente kwaliteit. Ideaal voor bedrijf, inrichters en binnenhuis architect.

Dtp-ontwerp

U kunt zelf een ontwerp aanleveren, kiezen uit onze een grote collectie ontwerpen of samen met onze dtp afdeling een ontwerp opstellen. Wij rekenen geen opstartkosten, dus u betaald altijd de laagste prijs.

Eigen productie en bedrukken borden

De bedrukking wordt aangebracht op whiteboards uit eigen productie. De bedrukte whiteboards hebben een lange levensduur, ook bij zeer intensief gebruik. Van een los bord tot grote aantallen, we leveren het snel uit eigen voorraad. We helpen u graag verder met het maken van een ontwerp voor het whiteboard.

Visueel management

Het plaatsen van borden in productie omgevingen om de processen te verbeteren en de verspilling tegen te gaan wordt steeds populairder. De beschrijfbare borden zijn een belangrijk onderdeel in het ‘lean’ denken van een onderneming. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij bedrukken borden voor iedere productie of planning methode.