we make it visible

Home - Audiovisuele inrichting

Audiovisuele inrichting

Audiovisuele inrichting

Geluid, beeld en interactiviteit zijn steeds vaker integraal onderdeel van de inrichting van een onderneming of onderwijsinstelling. We combineren hoogwaardige interactieve AV-oplossingen met traditionele presentatiemiddelen om het maximale te halen uit uw presentatie, vergaderingen of training.Turn-key oplossingen in ieder gewenst formaat en uitvoering. Smit Visual maakt het voor u.

Projecteer op beschrijfbare oppervlaktes

Beeld projecteren en tegelijkertijd aantekening over het geprojecteerde beeld aanbrengen? Dat kan met de hoogwaardige projectieborden van Smit Visual. Naast de mogelijkheid om met een boardmarker aantekeningen toe te voegen kunt u ook kiezen voor een interactief projectiebord. Met een speciale beamer kunt u met uw vinger de content op het scherm bedienen zoals u gewend bent op smartphone of tablet. Maar dan wel een maatje groter. De borden zijn leverbaar in meerde formaten in de uitvoeringen mat wit en Mica of glas.

Touchdisplays

Naast projectie op whiteboards of glasborden leveren wij een ruim assortiment led displays uitgevoerd met touchbediening. Deze hoogwaardige grootfromaat schermen leveren een haarscherp beeld in full HD en ultra Hd. De diplays zijn standaard uitgerust met ingebouwde speakers, microfoon en camera en dus ook zeer geschikt voor conference calls met uw klant en collega’s. De displays kunnen worden gecombineerd met diverse accessoires als ophangsystemen, elektrische wandliften, beschrijfbare vleugelsytemen, verrijdbare onderstellen en nog veel meer. U vindt alles terug over audiovisuele inrichting op www.focus-touch.nl